Mest Populært!

   

 De aller mest populære programmene våre handler om musikk, og selv om vi kjører musikk jevnlig på vår hovedkanal, kan du hele tiden få spesialprogrammene via de enkelte strømmene.

 

 

Tiåret.

Kanskje det mest populære programmet vi har, og dette går kontinuering, 24 timer i døgnet. Det er fem programmer, strømmer, som du kan spille rett fra nettet. Velg 1960, 1970, 1980, 1990 eller 2000, og så er du i gang.

Forspiel.

Hos oss er det alltid forspill, ikke på den intime måten, altså, men som opptakten til fest,moro og tur på byen. Og på denne strømmen finner du typisk forse-musikk som passer ditt eget forspill.

Nachspiel.

Når du kommer hjem fra fest, og har lyst til å fortsette festen noe lenger, da kan du sjekke inn på nachspiel hos oss. Og vi har nachspiel 24 timer i døgnet! Her finner du musikk som passer på nachspiel.

God Morgen!

Denne strømmen passer godt for de timene på morgenkvisten der du gjerne vil ha noe musikk som kan få det opp på! Positiv musikk som passer for den nye dagen!

God Kveld!

Mer avslappende musikk som passer på kveldstid. Tilgjengelig døgnet rundt, for deg som liker kvelden også på en annen tid på døgnet.

Hardt og rått.

Dette er strømmen for deg som liker hard rock!

Rolig og greit.

Rolig musikk som passer for mange anledninger. Forskjellige stilarter.